تبلیغات

مجله اینترنتی آریا پی - فسنجان فندق را امتحان کنید، مشتری می شوید



  • نویسنده :
  • چهارشنبه 4 فروردین 1395 ساعت: 01:58 ب.ظ
  • فسنجان فندق
    گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.
    شیوا علمی: گمان نمی کنم کسی پیدا شود که فسنجان نخورده باشد؛ مگر آن که طعم شیرینی دوست نداشته باشد ولی با اطمینان می شود گفت که بسیاری هستند که فسنجان فندق نخورده اند . امتحان کنید مشتری می شوید.

    مواد لازم برای 2 نفر

    • 400 گرم  فندق
    •  یک عدد  پیاز متوسط
    •  200 گرم  رب انار
    • 200 گرم  مرغ
    • 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
    • 1 عدد هویج خرد شده
    •  به میزان لازم نمک و زردچوبه
    • به میزان لازم روغن مایع

    طرز تهیه:

    1.   فندق‌ها را در تابه‌ای بریزید و تابه را روی حرارت ملایم  قرار دهید تا فندق‌ها تفت بخورند، سپس آنها را از تابه خارج کرده ، بین یک پارچه یا حوله تمیز بریزید و با کف دست آنها را بسایید تا پوستشان جدا شود. اگر یک مقدار پوست روی فندق‌ها ماند مهم نیست، سپس آنها را آسیاب کنید.

    2.   در یک ظرف مناسب فندق‌های آسیاب شده را با پیاز مخلوط کرده، سپس آن را 2 یا 3 بار چرخ کنید. مخلوط را در تابه‌ای بریزید  و آن را روی حرارت قرار دهید. به‌اندازه یک قاشق سوپخوری روغن مایع هم بریزید و با مقدار کمی زردچوبه و نمک آن را تفت دهید. 

    3.   بعد از 1تا2 دقیقه مقداری آب سرد اضافه کرده ، حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در این میان مرغ را در مقداری روغن همراه با کمی زردچوبه و نمک با حرارت ملایم تفت دهید . فلفل دلمه‌ای، هویج و مقداری آب هم اضافه کنید و صبر کنید تا مرغ نیم‌پز شود.

    4.   بعد از حدود 1 ساعت رب انار و مرغ نیم‌پز شده را بدون سبزیجات و آب همراه آن، داخل قابلمه بریزید و بگذارید 45 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. بعد از زمان ذکر شده خورش شما آماده است. آن را با برنج سرو کنید. 

    یه جور دیگه

    برای تهیه این خورش می‌توانید از فیله مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این خورش هم مثل خورش فسنجان با گردو، اگر خواستید آب اضافه کنید، آب سرد اضافه کنید تا به فندق‌ها شوک وارد شود و به روغن بیفتند.
    دسته بندی : آشپزی،
    نظرات پست
    این نظر توسط nike lunardome 1 sneakerboot prm در تاریخ پنجشنبه 28 تیر 1397 06:33 ق.ظ ارسال شده است
    <a href="http://www.flashuse.com/adidas-superstar-j-white-hologram-iridescent-shoesv">adidas superstar j white hologram iridescent</a> <a href="http://www.checkvins.com/womens-nike-air-max-2017-pink-black-shoesv">womens nike air max 2017 pink black</a> <a href="http://www.funkwood.com/le-coq-sportif-womens-shoes-gold-black-shoesv">le coq sportif womens shoes gold black</a> <a href="http://www.fantasynz.com/kids-nike-light-up-shoes-green-shoesv">kids nike light up shoes green</a> <a href="http://www.flkgjkg.com/nike-air-max-uptempo-barkley-shoesv">nike air max uptempo barkley</a> <a href="http://www.dgshbst.com/nike-air-force-1-jungle-shoesv">nike air force 1 jungle</a> <a href="http://www.aresarchery.com/nike-roshe-run-white-shoesv">nike roshe run white</a> <a href="http://www.bagsaqe.com/nike-free-4.0-flyknit-womens-gray-shoesv">nike free 4.0 flyknit womens gray</a>
    nike lunardome 1 sneakerboot prm http://www.energiidesign.com/nike-lunardome-1-sneakerboot-prm-shoesv

    این نظر توسط مینا در تاریخ یکشنبه 22 فروردین 1395 12:11 ب.ظ ارسال شده است
    من امتحان کردم عالی بود. اما هویج و فلفل دلمه نریختم.

     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر